Tandarts Rotterdam centrum

Tandartsenpraktijk Zalmhaven

Bent u op zoek naar een tandarts in Rotterdam centrum die persoonlijke zorg en aandacht biedt, uitstekend bereikbaar is, rolstoeltoegankelijk is én een vaste tandarts heeft voor het hele gezin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schrijf u via de button in bij Tandartsenpraktijk Zalmhaven!

Uw tandarts om de hoek

Uitstekend bereikbaar

Persoonlijke zorg en aandacht

Uw zorgvraag staat centraal

Rolstoeltoegankelijk

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk

Vaste tandarts

Voor het hele gezin

Tandarts Rotterdam centrum: Tandartsenpraktijk Zalmhaven

Wij zijn een kleinschalige tandartsenpraktijk in Rotterdam, bij ons kunt u rekenen op een laagdrempelig en ontspannen tandartsbezoek. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke zorg en aandacht. Onze moderne praktijk is uitgerust met geavanceerde apparatuur en we werken met de nieuwste technieken. Of u nu komt voor een periodieke controle, een gebitsreiniging, wortelkanaalbehandeling of andere tandheelkundige behandelingen – wij nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren. Ons doel is om een bezoek aan de tandarts laagdrempelig te maken. De behandelend tandartsen zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Voor tandheelkunde in Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres!

Testimonials

Kevin Messak
Lees verder
Dit is echt verreweg de beste tandartspraktijk waar ik geweest ben. Ze nemen echt de tijd voor je, geven je goed advies, en ze nemen je als het ware echt mee in wat er gaat gebeuren en wat ze aan het doen zijn. Veel beter dan die ketens zoals Dental Clinics etc., waar je toch het gevoel krijgt dat het een haastklus is. Top praktijk dus!
Stefan Peters
Lees verder
Geweldige tandarts. Er wordt naar je geluisterd en ze vertellen goed en duidelijk wat ze aan het doen zijn tijdens een behandeling. Je voelt je eerst mens en dan patiënt.
Louis Dijksman
Lees verder
Kortweg 'een hele fijne tandartsenpraktijk', met een uitstekende tandarts en een vriendelijke staf vakbekwame medewerkers. De praktijk ziet er sfeervol, enigszins 'geruststellend' uit, schrijf ik met een glimlach en de apparatuur is uiterst modern. Ik ben er blij mee...
Anouschka Sahtoe
Lees verder
Professionele praktijk, fijne sfeer, duidelijke communicatie, aangename behandeling. Ik heb recent een gaatje laten vullen en heb niet eerder meegemaakt dat dit zo weinig pijn doet. De tandarts hield hier ook goed rekening mee.
E J
Lees verder
Ik ben patiënt bij deze hele lieve tandarts. Dat is ook waarom ik overwogen heb om over te stappen zodat ik alsnog kan worden behandeld door tandarts Doaa. Hele lieve en rustige tandarts. Zelf ben ik een angstige patiënt en heb eindelijk een tandarts gevonden die mij heel goed begrijpt en begeleidt.
Vorige
Volgende

Tandarts Rotterdam centrum voor het hele gezin

Onze professionele tandartsen in Rotterdam zijn ervaren in het behandelen van patiënten van alle leeftijden, van jonge kinderen tot senioren en alles wat er tussenin zit. Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam Centrum, hierdoor zijn we ideaal gelegen voor inwoners van zowel Rotterdam West als andere delen van de stad. Dus, ben je op zoek naar een tandarts in Rotterdam West? Dan zit je bij ons goed! Of het nu gaat om het hele gezin of alleen om u, wij zorgen voor een vriendelijke en comfortabele omgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Onze tandartsen nemen de tijd om ieder kind op een speelse en educatieve manier te benaderen. We leren ze ook hoe ze hun tanden op de juiste manier moeten verzorgen. We streven ernaar om een positieve tandartservaring te creëren voor al onze patiënten.

Behandelingen die wij aanbieden

Bij onze tandartspraktijk in Rotterdam bieden wij diverse tandheelkundige behandelingen aan, waaronder:

Uw eerste intake

Komt u voor het eerst bij onze tandarts in Rotterdam Centrum? Dan heten wij u van harte welkom! We begrijpen dat de eerste intake/controle afspraak bij de tandarts voor sommige mensen een beetje eng of ongemakkelijk kan zijn. Daarom nemen we graag de tijd om u op uw gemak te stellen. De eerste controleafspraak bij de tandarts is meestal een intake en een algemeen onderzoek van de mond. Benieuwd wat u nog meer kunt verwachten? Bekijk hier wat de intake precies inhoudt!

Bereikbaarheid van onze praktijk

Tandartspraktijk Zalmhaven, tandarts in Rotterdam Centrum, is gemakkelijk bereikbaar voor zowel inwoners van Rotterdam West als omliggende gebieden. U kunt ons eenvoudig bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Maak een afspraak bij Tandartspraktijk Zalmhaven en ervaar de hoogwaardige tandheelkundige zorg die wij te bieden hebben. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en te zorgen voor een stralende en gezonde glimlach! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veel gestelde vragen

1. Waar is Tandartspraktijk Zalmhaven gevestigd?
Onze praktijk is centraal gelegen in het centrum van Rotterdam, dicht bij zowel Rotterdam West als andere delen van de stad.

2. Hoe kan ik een afspraak maken?
U kunt eenvoudig een afspraak maken door u eerst in te schrijven via de groene button op onze website.

3. Wat moet ik doen in geval van een spoedgeval buiten openingstijden?
Bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens de openingstijden van onze praktijk, belt u naar 010-200 46 96. Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor spoeddienst samen met Dental365. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Dental365 Rotterdam op tel: 085 – 105 1760. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

4. Accepteert Tandartspraktijk Zalmhaven nieuwe patiënten?
Ja, we verwelkomen altijd nieuwe patiënten. Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen.

5. Welke behandelingen biedt de praktijk aan?
Wij bieden een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, waaronder periodieke controles, gebitsreiniging, kindertandheelkunde, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en nog veel meer.

6. Is de praktijk kindvriendelijk?
Absoluut! Onze tandartsen zijn ervaren in het behandelen van kinderen en zorgen voor een speelse en educatieve benadering.

7. Kan ik bij jullie parkeren?
Ja, er zijn parkeermogelijkheden in de buurt van onze praktijk. Daarnaast zijn we ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

8. Hoe gaat de praktijk om met angstige patiënten?
We begrijpen dat sommige patiënten angstig kunnen zijn. Ons team is getraind om patiënten gerust te stellen en we nemen altijd de tijd om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt.

9. Accepteert de praktijk zorgverzekeringen?
Ja, wij accepteren de meeste zorgverzekeringen. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te bevestigen of uw behandeling gedekt is.

10. Wat zijn de openingstijden van de praktijk?
Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn we geopend van 09:00 tot 14:00 uur.