De intake

Tandartsenpraktijk Zalmhaven

Komt u voor het eerst naar onze praktijk?

De eerste controleafspraak bij de tandarts is meestal een kennismaking en een algemeen onderzoek van de mond. Dit kan voor sommige mensen een beetje eng of ongemakkelijk lijken, vooral als ze nog nooit eerder naar de tandarts zijn geweest. Hieronder staan enkele dingen die kunnen worden verwacht tijdens de eerste controleafspraak:

  1. Anamnese: De tandarts zal vragen stellen over de algemene gezondheid van de patiënt en eventuele tandheelkundige problemen in het verleden. Het is belangrijk om de tandarts te informeren over eventuele medicijnen die worden ingenomen en allergieën of andere gezondheidsproblemen die van invloed kunnen zijn op de tandheelkundige zorg.

  2. Onderzoek van de mond: De tandarts zal de mond van de patiënt onderzoeken om te controleren op eventuele tandheelkundige problemen zoals gaatjes, tandvleesaandoeningen, afwijkingen of andere problemen. De tandarts kan ook controleren op eventuele problemen met de beet en de kaakgewrichten.

  3. Tandheelkundige reiniging: De tandarts kan een professionele reiniging van de tanden en het tandvlees uitvoeren om tandplak en tandsteen te verwijderen. Dit kan helpen om tandheelkundige problemen te voorkomen en de mond gezond te houden.

  4. Röntgenfoto’s: De tandarts kan röntgenfoto’s maken om de conditie van het gebit beter te kunnen beoordelen en eventuele verborgen problemen op te sporen.

  5. Behandelplan: Op basis van de bevindingen tijdens de controleafspraak kan de tandarts een behandelplan opstellen. Dit kan variëren van eenvoudige behandelingen zoals het vullen van gaatjes tot meer uitgebreide behandelingen zoals het plaatsen van kronen of bruggen.

Het doel van de eerste controleafspraak is om een beeld te krijgen van de algemene gezondheid van de mond en eventuele problemen op te sporen. Het is belangrijk om regelmatig naar de tandarts te blijven gaan om de mond gezond te houden en eventuele problemen op tijd te behandelen. Als er problemen worden gevonden tijdens de controleafspraak, zal de tandarts uitleggen wat er aan de hand is en welke behandeling nodig is.

Uw tandarts om de hoek

Uitstekend bereikbaar

Persoonlijke zorg en aandacht

Uw zorgvraag staat centraal

Rolstoeltoegankelijk

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk

Professionele tandartsen

Voor het hele gezin

Uw hele mondgezondheid wordt nagelopen en wij verzoeken u een vragenlijst betreffende uw gezondheid in te vullen. Zijn er bijzonderheden op het gebied van uw gezondheid die voor ons relevant zijn? Dan bespreken wij deze met u, zodat wij uw veiligheid en gezondheid altijd kunnen waarborgen tijdens uw afspraak.

Wij verzoeken u de volgende documenten mee te brengen naar uw eerste afspraak:

  • Geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs)
  • Actuele medicatielijst (gratis af te halen / op te vragen bij uw apotheek)
  • Uw dossier van uw vorige tandarts, indien mogelijk (op te vragen bij uw vorige tandarts)

Tandarts Rotterdam West en tandarts Rotterdam centrum.

Testimonials

Kevin Messak
Lees verder
Dit is echt verreweg de beste tandartspraktijk waar ik geweest ben. Ze nemen echt de tijd voor je, geven je goed advies, en ze nemen je als het ware echt mee in wat er gaat gebeuren en wat ze aan het doen zijn. Veel beter dan die ketens zoals Dental Clinics etc., waar je toch het gevoel krijgt dat het een haastklus is. Top praktijk dus!
Stefan Peters
Lees verder
Geweldige tandarts. Er wordt naar je geluisterd en ze vertellen goed en duidelijk wat ze aan het doen zijn tijdens een behandeling. Je voelt je eerst mens en dan patiënt.
Louis Dijksman
Lees verder
Kortweg 'een hele fijne tandartsenpraktijk', met een uitstekende tandarts en een vriendelijke staf vakbekwame medewerkers. De praktijk ziet er sfeervol, enigszins 'geruststellend' uit, schrijf ik met een glimlach en de apparatuur is uiterst modern. Ik ben er blij mee...
Anouschka Sahtoe
Lees verder
Professionele praktijk, fijne sfeer, duidelijke communicatie, aangename behandeling. Ik heb recent een gaatje laten vullen en heb niet eerder meegemaakt dat dit zo weinig pijn doet. De tandarts hield hier ook goed rekening mee.
E J
Lees verder
Ik ben patiënt bij deze hele lieve tandarts. Dat is ook waarom ik overwogen heb om over te stappen zodat ik alsnog kan worden behandeld door tandarts Doaa. Hele lieve en rustige tandarts. Zelf ben ik een angstige patiënt en heb eindelijk een tandarts gevonden die mij heel goed begrijpt en begeleidt.
Vorige
Volgende