Tandarts Rotterdam

Waarom Tandarts Zalmhaven de beste keuze is voor tandheelkunde in Rotterdam

Tandarts Zalmhaven – Uw Betrouwbare tandarts in Rotterdam Centrum. Wij begrijpen dat uw glimlach een belangrijk onderdeel is van uw zelfvertrouwen en gezondheid. Gelegen in het hart van Rotterdam, bieden wij topkwaliteit tandheelkundige zorg, afgestemd op uw unieke behoeften.

Uw tandarts om de hoek

Uitstekend bereikbaar

Persoonlijke zorg en aandacht

Uw zorgvraag staat centraal

Rolstoeltoegankelijk

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk

Vaste tandarts

Voor het hele gezin

Het belang van uitstekende mondzorg in Rotterdam

In een stad als rotterdam, waar gezond leven centraal staat, is het cruciaal om een tandarts te hebben die niet enkel deskundig is maar ook betrouwbaar en toegankelijk. Tandarts zalmhaven voldoet aan al deze criteria.

Testimonials

Kevin Messak
Lees verder
Dit is echt verreweg de beste tandartspraktijk waar ik geweest ben. Ze nemen echt de tijd voor je, geven je goed advies, en ze nemen je als het ware echt mee in wat er gaat gebeuren en wat ze aan het doen zijn. Veel beter dan die ketens zoals Dental Clinics etc., waar je toch het gevoel krijgt dat het een haastklus is. Top praktijk dus!
Stefan Peters
Lees verder
Geweldige tandarts. Er wordt naar je geluisterd en ze vertellen goed en duidelijk wat ze aan het doen zijn tijdens een behandeling. Je voelt je eerst mens en dan patiënt.
Louis Dijksman
Lees verder
Kortweg 'een hele fijne tandartsenpraktijk', met een uitstekende tandarts en een vriendelijke staf vakbekwame medewerkers. De praktijk ziet er sfeervol, enigszins 'geruststellend' uit, schrijf ik met een glimlach en de apparatuur is uiterst modern. Ik ben er blij mee...
Anouschka Sahtoe
Lees verder
Professionele praktijk, fijne sfeer, duidelijke communicatie, aangename behandeling. Ik heb recent een gaatje laten vullen en heb niet eerder meegemaakt dat dit zo weinig pijn doet. De tandarts hield hier ook goed rekening mee.
E J
Lees verder
Ik ben patiënt bij deze hele lieve tandarts. Dat is ook waarom ik overwogen heb om over te stappen zodat ik alsnog kan worden behandeld door tandarts Doaa. Hele lieve en rustige tandarts. Zelf ben ik een angstige patiënt en heb eindelijk een tandarts gevonden die mij heel goed begrijpt en begeleidt.
Vorige
Volgende

Waarom preventie de hoeksteen is van onze tandheelkundige filosofie

Een van de kenmerken die tandarts Zalmhaven onderscheidt van andere tandartspraktijken in Rotterdam is onze focus op preventieve zorg. Door regelmatige check-ups en het vroegtijdig signaleren van problemen, minimaliseren we zowel de kosten als de noodzaak voor ingrijpende behandelingen.

Technologische voorsprong

Als uw tandartspraktijk in Rotterdam combineren we bewezen technieken met innovatieve methoden. We investeren continu in de nieuwste technologie om u de beste zorg te bieden.

Klantgerichtheid: voorbijgaan aan de basis

Als patiënt bij tandarts Zalmhaven staat uw comfort centraal. We bieden een warm welkom, nemen de tijd voor een gedegen consult en zorgen voor een pijnloze behandeling.

De diverse specialisaties van tandarts Zalmhaven

Bij tandarts Zalmhaven kunt u terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Of het nu gaat om preventieve zorg, orthodontie, of kaakchirurgie, wij hebben de expertise in huis.

Preventieve zorg

Een gezonde mond begint met preventie. Als uw tandarts in Rotterdam richten we ons op preventieve behandelingen die problemen vóór zijn.

Orthodontie: een stralende glimlach

Een perfect uitgelijnd gebit is niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook functioneel beter. Onze orthodontisten in Rotterdam zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van beugels, aligners en andere hulpmiddelen.

Vergoedingen en verzekeringen: transparantie voorop

Een behandeling bij tandarts Zalmhaven is een investering in uw gezondheid. We maken daarom vooraf een gedetailleerde begroting en kunnen direct declareren bij uw zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten zeggen

Recensies zijn een krachtige graadmeter voor kwaliteit. Onze patiënten in Rotterdam beoordelen tandarts Zalmhaven gemiddeld met een 9,2, een cijfer waar we trots op zijn.

Mondhygiëne: eerste lijn van verdediging

Een goede mondhygiëne vormt de basis van een gezond gebit. Ons team van mondhygiënisten helpt u bij het opstellen van een persoonlijk reinigingsplan, inclusief tips voor effectief flossen en tandenpoetsen.

Pijnloze behandelingen: modern en minimaal invasief

Bij tandarts Zalmhaven begrijpen we dat tandartsbezoeken voor velen stressvol kunnen zijn. Daarom maken we gebruik van de nieuwste technieken die het comfort van de patiënt verhogen, inclusief laserbehandelingen en sedatietechnieken.

Tandheelkundige esthetiek: uw glimlach, onze passie

Naast functionele zorg bieden we ook esthetische oplossingen aan. Van tanden bleken tot porseleinen veneers; bij ons in Rotterdam kunt u terecht voor een scala aan behandelingen die uw glimlach kunnen transformeren.

Facings en veneers: maak uw droomglimlach waar

Onze gespecialiseerde tandartsen kunnen met behulp van facings kleine correcties uitvoeren die een groot verschil maken. Of u nu een spleetje tussen uw tanden wilt dichten of een beschadigde tand wilt herstellen, wij hebben de oplossing.

Afspraak maken: snel en eenvoudig

Het maken van een afspraak bij tandarts Zalmhaven is eenvoudiger dan ooit. Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u direct een afspraak inplannen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Ervaar zelf de uitzonderlijke zorg van tandarts Zalmhaven

We nodigen u van harte uit om de kwaliteit van onze tandheelkundige zorg zelf te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op via www.tandartszalmhaven.nl om uw eerste afspraak in te plannen.

Op zoek naar de beste tandarts in Rotterdam? In de omgeving is er maar één keuze als het gaat om complete, betrouwbare en hoogwaardige tandheelkundige zorg: tandarts Zalmhaven.

Tandarts Rotterdam West én Tandarts Rotterdam Centrum

Veel gestelde vragen

1. Waar is Tandartspraktijk Zalmhaven gevestigd?
Onze praktijk is centraal gelegen in het centrum van Rotterdam, dicht bij zowel Rotterdam West als andere delen van de stad.

2. Hoe kan ik een afspraak maken?
U kunt eenvoudig een afspraak maken door u eerst in te schrijven via de groene button op onze website.

3. Wat moet ik doen in geval van een spoedgeval buiten openingstijden?
Bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens de openingstijden van onze praktijk, belt u naar 010-200 46 96. Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor spoeddienst samen met Dental365. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Dental365 Rotterdam op tel: 085 – 105 1760. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

4. Accepteert Tandartspraktijk Zalmhaven nieuwe patiënten?
Ja, we verwelkomen altijd nieuwe patiënten. Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen.

5. Welke behandelingen biedt de praktijk aan?
Wij bieden een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, waaronder periodieke controles, gebitsreiniging, kindertandheelkunde, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en nog veel meer.

6. Is de praktijk kindvriendelijk?
Absoluut! Onze tandartsen zijn ervaren in het behandelen van kinderen en zorgen voor een speelse en educatieve benadering.

7. Kan ik bij jullie parkeren?
Ja, er zijn parkeermogelijkheden in de buurt van onze praktijk. Daarnaast zijn we ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

8. Hoe gaat de praktijk om met angstige patiënten?
We begrijpen dat sommige patiënten angstig kunnen zijn. Ons team is getraind om patiënten gerust te stellen en we nemen altijd de tijd om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt.

9. Accepteert de praktijk zorgverzekeringen?
Ja, wij accepteren de meeste zorgverzekeringen. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te bevestigen of uw behandeling gedekt is.

10. Wat zijn de openingstijden van de praktijk?
Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 07:45 tot 16:30 uur.