Spoed tandarts Rotterdam

Tandartsenpraktijk Zalmhaven

Heeft u ooit te maken gehad met een plotselinge tandpijn? Of een gebroken tand tijdens het weekend toen de meeste tandartspraktijken gesloten waren? Wij zijn een spoed tandarts in Rotterdam en we bieden een betrouwbare, snelle oplossing voor uw tandheelkundige noodsituaties. Schrijf u via de button in bij Tandartspraktijk Zalmhaven!

Uw tandarts om de hoek

Uitstekend bereikbaar

Persoonlijke zorg en aandacht

Uw zorgvraag staat centraal

Rolstoeltoegankelijk

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk

Professionele tandartsen

Voor het hele gezin

Wat is een spoed tandarts?

Een spoed tandarts is gespecialiseerd is in het behandelen van tandheelkundige noodgevallen en dringende problemen met betrekking tot het gebit. Spoed tandartsen begrijpen dat sommige tandheelkundige noodsituaties niet kunnen wachten en daarom zijn ze buiten normale praktijkuren beschikbaar, inclusief weekenden en feestdagen. Ze kunnen snel en efficiënt handelen om pijn te verlichten, tijdelijke reparaties uit te voeren en verdere complicaties te voorkomen. In het geval van een tandheelkundige noodsituatie, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een spoed tandarts om de juiste behandeling en zorg te krijgen.

 

Testimonials

Kevin Messak
Lees verder
Dit is echt verreweg de beste tandartspraktijk waar ik geweest ben. Ze nemen echt de tijd voor je, geven je goed advies, en ze nemen je als het ware echt mee in wat er gaat gebeuren en wat ze aan het doen zijn. Veel beter dan die ketens zoals Dental Clinics etc., waar je toch het gevoel krijgt dat het een haastklus is. Top praktijk dus!
Stefan Peters
Lees verder
Geweldige tandarts. Er wordt naar je geluisterd en ze vertellen goed en duidelijk wat ze aan het doen zijn tijdens een behandeling. Je voelt je eerst mens en dan patiënt.
Louis Dijksman
Lees verder
Kortweg 'een hele fijne tandartsenpraktijk', met een uitstekende tandarts en een vriendelijke staf vakbekwame medewerkers. De praktijk ziet er sfeervol, enigszins 'geruststellend' uit, schrijf ik met een glimlach en de apparatuur is uiterst modern. Ik ben er blij mee...
Anouschka Sahtoe
Lees verder
Professionele praktijk, fijne sfeer, duidelijke communicatie, aangename behandeling. Ik heb recent een gaatje laten vullen en heb niet eerder meegemaakt dat dit zo weinig pijn doet. De tandarts hield hier ook goed rekening mee.
E J
Lees verder
Ik ben patiënt bij deze hele lieve tandarts. Dat is ook waarom ik overwogen heb om over te stappen zodat ik alsnog kan worden behandeld door tandarts Doaa. Hele lieve en rustige tandarts. Zelf ben ik een angstige patiënt en heb eindelijk een tandarts gevonden die mij heel goed begrijpt en begeleidt.
Vorige
Volgende

Veelvoorkomende tandheelkundige noodsituaties

Tandheelkundige noodsituaties kunnen verschillende vormen aannemen. Enkele veelvoorkomende tandheelkundige noodsituaties zijn:

  • Tandpijn en gevoeligheid: Tandpijn en gevoeligheid kunnen worden veroorzaakt door diverse factoren, zoals tandbederf, een ontsteking of een beschadigde vulling. Spoed tandartsen kunnen de oorzaak van de pijn vaststellen en passende behandelingen bieden.
  • Gebroken of gebarsten tanden: Een ongelukkige val of een klap op het gezicht kan leiden tot gebroken of gebarsten tanden. Een spoed tandarts kan de ernst van de schade beoordelen en noodreparaties uitvoeren.
  • Verloren tanden: Het verlies van een tand als gevolg van een ongeval kan een beangstigende ervaring zijn. Een spoed tandarts kan proberen de tand te redden of adviseren over vervangende opties.
  • Ontstekingen en abcessen: Ontstekingen en abcessen kunnen hevige pijn en zwelling veroorzaken. Een spoed tandarts kan de infectie behandelen en verdere verspreiding voorkomen.

Kosten en vergoedingen

De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling. De tarieven zijn overeenkomstig de tarieven die door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) zijn vastgesteld. Er kunnen wettelijk vastgestelde toeslagen gelden i.v.m. de avond-, nacht-, weekenddiensten en tijdens de erkende feestdagen. Informeer hiernaar als u belt. U ontvangt altijd een nota van Dental365. Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, kunt u uw nota achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar. Voor informatie over vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering, dient u uw eigen zorgverzekeraar te raadplegen. Kinderen tot 18 jaar die met spoed een tandarts nodig hebben, kunnen de kosten deels of geheel vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Informeer wel bij uw verzekeraar welke behandelingen en kosten vanuit de basisverzekering voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed.

Spoed tandarts in Rotterdam nodig? Bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens de openingstijden van onze praktijk, belt u naar (010) 200 46 96. Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor spoeddienst samen met Dental365. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Dental365 Rotterdam op tel: 085 – 105 1760. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tandarts Rotterdam West en tandarts Rotterdam centrum.